TEAM fit for real

TEAM fit for real

Martina Ellman

Martina heter jag, yngst och minst i gänget!
Tar studenten i år 2014 från Helsingborgs Sportgymnasium, där jag har läst samhällsvetenskap med kampsport som idrottsspecialisering.

Började styrketräna 2010 efter en ryggskada i fotbollen. Jag blev fast direkt! Lade fotbollsskorna på hyllan och gick in helhjärtat för gymmet. Som den tävlingsmänniska jag är, kände jag en dag att jag ville satsa att tävla inom fitness och kontaktade Karin som för mig är en sann inspiration. Sedan dess har utvecklingen tagit större kliv och här är jag nu: mot mitt mål!

Mitt motto är: "you can do whatever you put your mind to". Tro på dig själv, det tar dig framåt!

/Martina

/getattachment1.jpg

Rasmus Brantlind (gör sin CBB debut våren 2013)

Jobbar till vardags med kaffe som mekaniker samt som soldat i Försvarsmakten.
Började styrketräna i gymnasiet som alla andra antar jag, men av olika skälgick det sådär.

Detta höll på fram och tillbaka tills 2009,2010 som blev vändpunkten då jag insåg att vill man åstadkomma nått måste man satsa, så det var precis vad jag gjorde, började på FilbornaArena och har sedan dess blivit
mer och mer ett träningsmonster.

Fick drivet att vill bli kroppsbyggare då Karin vann 2011 och tänkte då att det behövs inget mörkt och murket gym för attbli kroppsbyggare.

Har alltid haft kroppen emot mig då jag är tunn i grunden men med envishet och ett stort jobb ska jag nu göra CB debut.

rasmus.jpg

 Dessa 4 fina flickor kommer i vinter att göra sin debut på scen inom Bodyfitness och Bodybuildning som mitt egna lilla lag: TEAM fit for real

 

Isabell Häckter

isabell.jpg

Flyttade från lilla Älmhult till Helsingborg i början på 2011, började arbeta som säljare utav vitvaror och träffade min nuvarande sambo. Det var genom min sambo jag kom i kontakt med styrketräning, som jag i stort sett aldrig sysslat med tidigare. Jag har alltid haft hästar förut och ridit mycket, men det har blivit liggande på is sen jag flyttade. Intresset för styrketräningen växte snabbt, och min envishet har drivit mig framåt. Jag älskar att coacha min sambo och vänner på gymmet och drömmen är att få arbeta inom träning i framtiden. Jag har alltid varit fascinerad av personer som har drivet att nå de mål de sätter inom träningen. Att se förvandlingen en person kan göra gör mig otroligt motiverad!

När jag då fick nys om att gå med i Team Fit For Real för att tävla i Body Fitness kunde jag inte säga nej. Att få vara del av något sånt här är fantastiskt och jag kommer att ge allt för att nå mitt mål!

 

Marlen Röen

marlen.jpg

 

Ganska ny inom instruktörsyrket och håller numer BodyPump och BodyCombat. Ska även lära mig Core. Förhoppningsvis mer men håller här ett litet tag nu när jag har ganska mycket med styrketräning att göra. Gick till Karin (PT) i augusti 2011 och sa att jag ville bli löperska. I november ändrades dock planerna och jag började bli besatt av muskler och ådror ;P Gick in till Karin igen och bad om kostschema och styrkeschema. Därifrån till idag har det varit pump och combat utbildningar, strikt matintag, intensiv träning och massa vilja. Mitt mål är att tävla inom Bodybuilding då jag har ganska raka höfter och mycket massa så har jag störst chans att komma någonvart där. Så nu är det äta och pressa gym som gäller. i augusti tror jag att jag börjar gå på deffen och i slutet på november början på december är det decembercupen som gäller.

Strax efter det är det lucia......helt otroligt vad man kan göra om man bara vill och ser över sitt liv. Jag vaknade en morgon och bara kände att nej, jag vill ha mer ut av mitt liv! Och här är jag nu. En ekonomiassistent på heltid med tre barn. Vi lever bara en gång och det livet vill jag hinna med att leva!

Matilda Friedsam

img-0376.jpg

Jobbar som instruktör, receptionist på Filborna Arena och som bartender i Helsingborg. Mitt intresse till träning har funnits länge i mig då jag började med handboll och fotboll som kid men senare gick över till balett, jazz och modern dans. Jag tillbringade 17 timmar i veckan i dans salen och ville verkligen bli dansare. En dag insåg jag att det inte var det jag ville göra så jag släppte allt med dansen och åkte på 3 st skid säsonger i Verbier där jag jobbade på den berömda nattklubben Farm Club. Samtidigt reste jag runder i världen för att uppleva den. Efter min andra säsong i Verbier gick jag upp 18 kg och vände mig till en PT som hjälpte med med kosten och de kilona försvann på 4 månader. ( om man vill så kan man) Det var då jag insåg att jag ville jobba på gym så jag bokade mig till en zumba utbildning ett år senare och fick jobb på Filborna där allt bara har rullat på från zumba till Body Pump, core, Aqua, IW, Spinning och Body Attack. Jag är en person som måste ha nya mål hela tiden och mitt mål är verkligen att bli sjukt vältränad så varför inte satsa på Body Fitness. Jag har hittat ett nytt liv från barender till träningsinstruktör och vet ni vad, jag ÄLSKAR DET. Jag har verkligen hittat rätt och känner mig hemma. Min deff kommer antagligen börja lite tidigare än de andra två power tjejerna eftersom jag fortfarande ha lite mer att ta på ;) men i augusti tror jag den kommer börja och jag längtar.Fitness is a battle and i'm gonna fight it!!!

Sara Hedberg

sara-biceps.jpg

Som barn var jag nog ett av de lataste man kunde hitta i vårt avlånga land! Jag var en liten tanig tjej som konstant åt godis (vilketjag fortfarande gör). Som många andra så började min väg inom träningen med ridning, jag var dock för lat för att mocka så det fick alltid storasyster eller mamma göra!

I 7:an började jag spela basket vilket är/var en väldigt ”stor” sport i lilla Ockelbo där jag är uppväxt. Det var i och med basketen som jag kom i kontakt med gymmet och styrketräning som sporadiskt har följt mig sedan dess. Det var även via basketen kom jag i kontakt med gympa och aerobic som jag fattade tycke för på direkten. Musik och dans är något som följt mig genom hela livet!

-99 började jag leda gympa och därefter har det rullat på.Idag kör jag en salig blandning av klasser på Filborna arena. Vilket är min stora passion!

Jag har alltid varit imponerad av alla som tävlat i både BB och Fitness och det har länge funnits en liten tanke på att det skulle vara en otrolig utmaning att själv försöka ta sig till Fitness-scenen... so here I go…

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)